Pertukaran Hari Peniagaan Pasar Kemboja Parit Buntar

Assalamualaikum reader,hari Aku nak beritahu satu berita yang Pasar Kemboja di Parit Buntar telah di tukarkan hari dari hari isnin dan jumaat kepada hari Sabtu..Bersungguh-sungguh pagi tadi pergi satu family ke sana nak beli tudung untuk dijual secara online tak lama lagi..tiba-tiba bila sampai simpang ternampak satu notis pemberitahuan oleh Majlis Pembandaran di sana Hari perniaggaan mereka ditukar dan dikuatkuasa pada 25 Disember 2013..huhu..(Sorry la,tak dapat nak tangkap gambar sebab banner tu ada betul2 depan traffik light pekan sana...).. Rancangan nak beli tudung and barangan lain pun dah tergendala pulak..nak buat macam mana kita rancang Allah yang tentukan..

Di pasar Kemboja ramai orang kata kat situ tudung kat sana MURAH SANGAT2..Kiranya syurga shopping bagi kaum hawa...Kalau tak percaya klik link ni..-->Jom Shopping di Pasar Kemboja Parit Buntar



Comments

Popular Posts