Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Doodle yang merapu?

Assalamualaikum semua...actually ingatkan this week nak post dua je tapi terlebih plak..emm.never mind.pagi tadi saje-saje  nak pi terjah blog MD and nak plan buat something kat blog dia..tapikan klau bagi tau tentu MD jadi angry bird plak...in his blog  dia buat tutorial doodle Black happy giler masa 2..ye la dah lama tunggu  dah sampai berjanggut tau x.. <----sejak bila aku ade janggut..aku ni girl.. yang ni doodle Black my handmade..but x lah tera *hebat**loghat kedah maklumlah anak jati kedah* mcm MD punya, dia guna photoshop..Black x de photoshop so my doodle ade kekurangan sikit..MD can u give me some comment about my doodle..*actually nak bawak M-16 and present to MD..tapi x jadi *soorry ye MD..