Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Aku nak jadi macam dia..

Hari ni apew kes nih..sampai homework ckg bagi pon aq x buat lagi ni..ni fizik punya pasal la ni..berbelit Black tengok...jgn sampai seberum Black terpadam udah le.. *-* adoih..biar je lah nanti bincang ngan friend..tadi Black saje menelajah blog2 kengkawan Black,sampai sejam lebih ngan ulangkaji x habis lagi.. ok berbalik kpd tadi blog 2 punye la cool..lawa2 plak 2..tiba2 kan Black terjumpa satu blog cantikkkk sangat mengalahkan Angelina Jolie *betul ke Black eja..hentam saje lah..*all his blog colour green..and his dodlie comey-tomey..nama blog tu DR MD vs ustaz rock lebih kurang mcm 2 la....and dia explain all blog yg the best in universe..*psst..blog yg dya tulis 2 la cause kerja Black x sudah lagi.*cehh..mengata org plak dah walhal diri sendiri x leh nak kawal..minta ampun ye..DR MD gomerasai..Black teringin nak ada blog secantik macam Dr MD..By the way Black dah selitkan gambar tomey-tomey ni..


p/s: aku nak jadi macam Dr MD... :)

anime..yang macam harem..

Ish..ish..zaman sekarang ni banyak betul la gambar-gambar anime yg x patut kita lihat..semuanya mengarut..memang tak patut..Black nak kongsikan cerita tentang tips2 utk mengelak dari terjebak melihat perkara2 yg x patut di lihat oleh semua org termasuk org Islam..sekarang ni zaman teknologi yg canggih2 semuanya ada internet lebih2 lagi ia seronok bagi pengemar komik anime/manga..mereka ni x perlulah membakar duit utk membeli komik pada setiap bulan utk beli buku komik.. zaman sekarang maklumat di hujung jari je..hanya klik saje dah dpt.. Black harap anda semua dan pengemar komik berhati-hati utk membaca komik 2..ye la..ade jugak komik yg berunsurkan muslimah..mcm Ana muslim,Asuh itu x ape..tapi sekarang Black nak sentuh ttg anime yg berunsur terlebih "seksi"..klau anda suka baca komik please..jgn klik pada tajuk komik klau ada sebut ttg---->EcchiRomancegender benderharem  itu saje yg Black tahu..thank for reading.. :)