Aku nak jadi macam dia..

Hari ni apew kes nih..sampai homework ckg bagi pon aq x buat lagi ni..ni fizik punya pasal la ni..berbelit Black tengok...jgn sampai seberum Black terpadam udah le.. *-* adoih..biar je lah nanti bincang ngan friend..tadi Black saje menelajah blog2 kengkawan Black,sampai sejam lebih ngan ulangkaji x habis lagi.. ok berbalik kpd tadi blog 2 punye la cool..lawa2 plak 2..tiba2 kan Black terjumpa satu blog cantikkkk sangat mengalahkan Angelina Jolie *betul ke Black eja..hentam saje lah..*all his blog colour green..and his dodlie comey-tomey..nama blog tu DR MD vs ustaz rock lebih kurang mcm 2 la....and dia explain all blog yg the best in universe..*psst..blog yg dya tulis 2 la cause kerja Black x sudah lagi.*cehh..mengata org plak dah walhal diri sendiri x leh nak kawal..minta ampun ye..DR MD gomerasai..Black teringin nak ada blog secantik macam Dr MD..By the way Black dah selitkan gambar tomey-tomey ni..


p/s: aku nak jadi macam Dr MD... :)
"miow"kacak x ??mengalahkan Brad Pitt tau!!but cedihla my
master put horible thing at top of my head and tercalar aq punya
kemachoan aq..huhuhu 


alahai..cutenye..i like those two kittens soo cute.. :)

Comments

Mr. Doctor said…
Hai Shima.. Wah.. pujian melangit.. Ekceli blog MD takda la lawa sgt.. Memang MD ada rancang nak buat tutorial edit blog.. Blum ada masa lapang la.. InsyaAllah nanti MD buat ya.. btw, dah follow sini.. ^_^
black rose said…
thanks MD for follow my blog..your blog totally fun and i like to read it everyday..actually i was planning just like u..i would like to make some artikel about the best blog in universe can u give me some title to put on my artikel.. :) p/s: i would like to write about your blog too..

Popular Posts