Segmen Tambah Follower!

As-salam..Ini first time Black buat segmen ni..ini khas untuk Newbie Blogger dan bagi sesiapa yang berminat untuk join blog Black Rose.Start pada hari ini sehingga hari Khamis.Ini untuk mengeratkan lagi hubungan silaturahim and ofcoz macam blogger lain jugak, Black akan follow anda balik.. ^_^ ada seminggu je tau..soo kalau tangan tu tergedik-gedik nak copy paste and share kat orang lain..Black izinkan... Kalau rajin sila 'like' kat fb tau.. Petua Zaman Batu (By Black Rose) <--- ini page di fb..sayonara guy..


http://hashimamohdsalim.blogspot.com

Comments

Anonymous said…
err .. malas , tak da masa hehe

Popular Posts