I LOVE MY BIRTHDAY DATE!


Kalau aku sebut tarikh ni aku lebih suka sebut perlahan-lahan.(slow motion mood talking).Aku nak tengok eksperasi muka orang yang aku tengah cakap lebih-lebih lagi dengan kawan-kawan yang baru kenal.Mesti mereka kata dalam hati "Hai,tak kan birthday sendiri lupa".Lepas tu,baru aku cakap direct. Sebab tarikh birthday aku hari dan bulan tu berulangan pada tahun.
Aik?Tak paham?ok.Let me explain to you.Yang sebenarnya tarikh birthday aku ni special sikit dalam family aku..

Tarikh nya adalah-->
------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------


19.9.1996

Dah paham kan.Angguk-anggguk..Pandai..Amacam..special kan.. ^_^

Happy Birthday To Me ^_*

p/s: ingatkan nak tulis kelmarin tapi tak sempat..Genaplah usia aku dari 15 ke 16 tahun semalam..

Comments

Popular Posts